Over BeMotus

De BeMotus ervaring

BeMotus is in 2016 opgericht door Jeroen Wierenga. Het is momenteel uitgegroeid tot een netwerkorganisatie dat in staat is waarde toe te voegen, ook voor meer omvangrijke opdrachten. Zie zijn LinkedIn profiel voor een gedailleerd overzicht.

Over Jeroen

Jeroen wordt enthousiast van lerende organisaties die erop gebrand zijn om waarde toe te voegen. Om deze organisaties nog beter en sterker te maken vanuit een extern perspectief, is BeMotus opgericht. Jeroen is gemotiveerd om aan uw visie bij te dragen en uw organisatie te succesvol laten zijn door deze deze sterker, duurzamer en innovatiever te maken. Een organisatie waarin processen transparant zijn, medewerkers leergierig blijven en organisaties zelf kunnen inspelen op nieuwe veranderingen.

Jeroen spreekt de taal van de operatie én van het management. Op basis van zijn jarenlange ervaring en gefundeerd door brede theoretische kennis zorgt hij voor verbindende perspectieven en is hij in staat om snel voor orde en structuur te zorgen, hoe complex de situatie ook is.

Met zijn open en toegankelijke karakter motiveert Jeroen mensen om te veranderen. Zijn enthousiaste aanpak creëert vooruitstrevende en flexibele teamleden, die door te doen waar ze het beste in zijn de organisatie helpen om te innoveren.


Aanpak

BeMotus aanpak kenmerkt zich door bottom-up verandering. Het creëert leergierige, vooruitstrevende en hardwerkende teamleden. Het streeft naar het uiten van talent en het ontwikkelen ervan.

Deze kenmerken zijn ook terug te vinden bij de honingbij. De honingbij staat bekend om zijn sterke teamwork, een perfecte samenwerking en harmonie tussen bijen waarbij iedere bij zijn eigen functie draagt. Ook zijn bijen erg sterk in het communiceren naar elkaar. Het bijzondere is ook dat de koningin in feite een keiharde werkster is, ze kijkt niet toe vanaf haar troon hoe de rest aan het werk is, maar steekt haar handen uit haar mouwen.

Huisstijl

De kleurstelling van BeMotus is afgeleid van de bij, de zwarte en warm gele kleuren tonen een sterke kleurencombinatie die naast kracht ook warmte uitstraalt.

Het logo is afgeleid van de honingraat, de plek waar hun gouden honing wordt opgeslagen. Dit is de meest waardevolle plek voor de bij. Ook zijn in dit logo de strepen van de bij verwerkt op een niet te opvallende manier. De vorm die wordt gecreëerd door de honingraat en de strepen vormen samen een krachtig en statig symbool. Een kwaliteitsstempel die BeMotus achterlaat op zijn werk.